استین گلاس یک روش نوین جهت ساخت شیشه های تزئینی و دکوراتیو می باشد. استیند گلس یک تکنیک با قدمت چندین هزار ساله می باشد که شیشه را به یک هنر دست تبدیل می کند.

در گذشته از شیشه های استین گلاس بیشتر در ساخت پنجره های اماکن مقدس مانند کلیساها و مساجد که در مطلب معرفی استیند گلس های معروف جهان به سه نمونه از بهترین های آن اشاره کرده ایم استفاده می شد. اما با گذر زمان و پیشرفت علم ساخت المان ها و سازه های مختلف با این تکنیک روز به روز گسترش یافت.

در این مطلب می خواهیم  نورگیر های شیشه ای ساخته شده با تکنیک استین گلاس را بررسی و انواع آن را معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید…

نورگیر استین گلاس یک المان دکوراتیو

استین گلاس تکنیکی می باشد که در آن تکه شیشه های رنگی را با توجه به طرح خاصی که از پیش آماده شده برش خورده و در کنار یکدیگر با روش خاصی چسبیده می شوند و در یک سازه ی فلزی شیشه استین گلاس را به وجود می آورند. امروزه از شیشه های استین گلاس علاوه بر ساخت درب و پنجره در ساخت انواع نورگیر شیشه ای استفاده می شوند.

نورگیر های شیشه ای که نوعی سقف کاذب شیشه ای محسوب می شوند در اصل پنجره های بزرگی هستند که در سقف نصب شده اند و قابلیت انتشار نور طبیعی را در حجم بیشتری دارند.  نورگیر های سقفی مناسب خانه هایی می باشند فاقد پنجره می باشند در اینصورت می توانند با نصب نورگیر ها از نور طبیعی بهره مند شوند.

نورگیر سقفی علاوه بر کارایی که دارد یک المان تاثیر گذار در دکوراسیون داخلی می باشد. این نورگیر ها نقطه کانونی در دکوراسیون داخلی محسوب می شوند که تاثیر زیادی دز طراحی و دکوراسیون داخلی دارند.

به همین منظور نورگیر استین گلاس می تواند گزینه ی مناسبی برای منزل شما باشد. نورگیر استیند گلس به دلیل استفاده از شیشه های استیند گلس نور را با رنگ های مختلف در فضا منتشر می کند. نورگیر استیند گلس در انوع طرح های معماری داخلی قابل طراحی و اجرا هستند.

انواع نورگیر استین گلاس

نورگیر استین گلاس فلت

نورگیر فلت که اصطلاحا به آن تخت نیز گفته می شود. متریال سازه های این نوع نورگیر ها آهنی، استیل، آلومینیومی و چوبی می باشد.

نورگیر استین گلاس خم

که به آن نورگیر استیند گلس گنبدی نیز گفته می شود. این نوع نورگیر مانند گنبد می باشد که برای اماکن بزرگتر مانند هتل ها و مجتمع های تجاری و تفریحی استفاده می شود

منبع :ایرچی .